Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...

Παρών στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι μηνυτής στην υπόθεση ...

Παρών στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι μηνυτής στην υπόθεση με κατηγορούμενη καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη.
Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του προκειμένου να προσέλθουν για να καταθέσουν μάρτυρες της πλευράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής καθώς έκρινε ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά μήνυση που έχει καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία σε βάρος της πανεπιστημιακού η οποία ήταν η βασική μάρτυρας στην υπόθεση της επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή , το 2007.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης η πανεπιστημιακός είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος , ωστόσο, αθωώθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, λόγω αμφιβολιών και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον της καθηγήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.