Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!» ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣΣΑΙΑΣ ΛΙΑΓΚΑΙΝΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... - ΒΙΝΤΕΟ-

Ντόρος έχει γίνει με την επίθεση που έχει ξεσπάσει εναντίον της Φαίης Σκορδά το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον θάνατο του Παντελή Παντ...

Ντόρος έχει γίνει με την επίθεση που έχει ξεσπάσει εναντίον της Φαίης Σκορδά το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Η παρουσιάστρια 2 μέρες πριν το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή του τραγουδιστή, είχε κρίνει τον Παντελίδη για τους στίχους ενός τραγουδιού του «Σκάρτη γκόμενα στα κατεχόμενα».


Μετά την ανακοίνωση του θανάτου, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social media, που το κοινό χρησιμοποιούσε υβριστικά σχόλια για το πρόσωπό της, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αναγκαστεί να κλειδώσει και να κάνει ιδιωτικά όλα τα προφίλ της! Η Φαίη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση προσπαθεί εδώ και καιρό να διαχειριστεί όλο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει -άδικα- εναντίον της! (Δείτε εδώ τι της έγραφαν στα social media)



Με αφορμή όλον αυτόν τον ντόρο, σήμερα από την εκπομπή της, η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε στο θέμα, λέγοτνας ξεκάθαρα την γνώμη της και συμβουλεύοντας, έμμεσα, την Φαίη Σκορδά!



«Αν ήμουν στη θέση της Φαίης θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη. Στεναχωριέμαι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι η Φαίη, αυτή την περίοδο, διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της…ο σωστός δρόμος είναι να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη και αν δεν θέλει να το κάνει να….»


ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...


http://www.youweekly.gr/news/na-zitisei-dimosia-suggnwmi-pouia-parousiastira/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.