Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ...

«Η πτώση στον τζίρο των καταστημάτων έχει αγγίξει το 80% και βρισκόμαστε σε απελπιστική θέση απέναντι στις υποχρεώσεις», τόνισε ένας κατα...

«Η πτώση στον τζίρο των καταστημάτων έχει αγγίξει το 80% και βρισκόμαστε σε απελπιστική θέση απέναντι στις υποχρεώσεις», τόνισε ένας καταστηματάρχης που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην πλατεία αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Οι καταστηματάρχες της πλατείας Βικτωρίας αποφάσισαν, έπειτα από συσκέψεις, να προχωρήσουν σε μια συμβολική διαμαρτυρία, τοποθετώντας στο κάθε κατάστημα ένα πανό σε εμφανές σημείο στο οποίο αναγράφουν «Πωλείται η Επιχείρηση», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν την δική τους θέση απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού.

«Η κίνηση αυτή έγινε για τον λόγο ότι οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση καθώς οι τζίρου μας έχουν μηδενίσει. Έτσι λοιπόν μετά από συναντήσεις που είχαμε, σκεφτήκαμε να αναρτήσουμε το πανό ως μια συμβολική διαμαρτυρία για να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας» είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο καταστηματάρχης.


Αξίζει να σημειωθεί πως στην πλατεία Βικτωρίας και στα γύρω στενά υπάρχει αρκετή αστυνόμευση, οι οποίοι επιβλέπουν την κατάσταση και ενημερώνουν πρόσφυγες και μετανάστες για τα κέντρα φιλοξενίας που είναι διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.