Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ...!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ...!!!

Χτες στην Κόνιτσα (περιοχή Ηπείρου) μετανάστες έσπασαν 4 κρεοπωλεία. Πήραν τα εργαλεία από μέσα και διέλυσαν τα πάντα των κρεοπωλείων. ...


Χτες στην Κόνιτσα (περιοχή Ηπείρου) μετανάστες έσπασαν 4 κρεοπωλεία. Πήραν τα εργαλεία από μέσα και διέλυσαν τα πάντα των κρεοπωλείων. Πήραν τα κρέατα και τα τεμάχιζαν πετώντας τα σε χαντάκια, άλλα σκόρπια σε δρόμους. Μπήκαν σε 2 σπίτια, έπιασαν 2 γερόντια και τα βαρούσαν με ξύλα, λέγοντας τους «βγείτε έξω, εδώ θα κατοικήσουμε εμείς, δεν μπορούμε να κάτσουμε στις σκηνές» !!!

Η Κόνιτσα κατοικείται από μεγάλης ηλικίας Έλληνες. Ένας γέρος πήρε τηλέφωνο τον γιο του που κατοικεί σε άλλη πόλη και απεγνωσμένος του ζήτησε βοήθεια, λέγοντας του χαρακτηριστικά «εδώ θα μας σφάξουν σε λίγο», αφού του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Ο γιος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία της περιοχής για να αιτήσει να προστατέψει τους κάτοικους της Κόνιτσας, αλλά η αστυνομία είπε «εμείς εντολές εκτελούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»!!!!!!!!!!!!!!

Οι κάτοικοι της Κόνιτσας έχουν κλειστεί στα σπίτια τους από φόβο και κανείς δεν υπάρχει να τους προστατέψει. Φούρνοι δεν ανοίγουν, γιατί οι φούρναροι φοβούνται, όπως και άλλα μαγαζιά.

Πηγή: αυτόπτης μάρτυρας κάτοικος Κόνιτσας.

Αυτά φυσικά δεν τα λένε τα ΜΜΕ… βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας !!!!!!

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: (ΚΛΙΚ ΕΔΩ--->>>) :  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.