Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ.... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....;...


ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....;;;

Στην Κάλυμνο παραβρέθηκε για τον εορτασμό της Εθνικής Επέτειου της 25ης Μαρτίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου τουΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός,εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων.

Στις εκδηλώσεις ήταν παρών και ο Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Σαχινίδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ μετά τις εκδηλώσεις ,ενημέρωνε για την επίσκεψη τους στην Κάλυμνο, για τις συναντήσεις που είχε και τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις.

Το δελτίο τύπου συνοδευόταν από την φωτογραφία που παραθέτουμε.




Στην φωτογραφία από δεξιά όπως βλέπουμε, διακρίνεται ο Δήμαρχος Καλύμνου Ι.Γαλουζής και δίπλα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός την ώρα που γίνεται η κατάθεση στεφάνων.

Βέβαια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην φωτογραφία που έστειλε, φρόντισε με «κοπτοραπτική» να αφαιρέσει από το πλήρες πλάνο τον Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ιωάννη Σαχινίδη και μαζί την μισή φωτογραφία!!!

Η πραγματική φωτογραφία την οποία χρησιμοποίησε ο κ. Σαντορινιός αφού πρώτα την «έκοψε» φαίνεται ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ιωάννης Σαχινίδης δεξιά(όπως βλέπουμε)του Δημάρχου, είναι η παρακάτω και δημοσιεύτηκε από το kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.