Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ 17 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!! ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!

Πληροφορίες κάνουν λόγο για 17 νεκρούς από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. Μια κυβερνητική π...

Πληροφορίες κάνουν λόγο για 17 νεκρούς από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.
Μια κυβερνητική πηγή ανέφερε στο VRT ότι πρόκειται για επίθεση και ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Άνκε Φράνσεν, δήλωσε ότι υπήρξαν πολλαπλοί τραυματισμοί. Ο Φράνσεν επεσήμανε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έγιναν δύο εκρήξεις στην αίθουσα αναχωρήσεων. Καλέσαμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης - τώρα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες».

Σύμφωνα με το Reuters, έχει ανασταλεί η κυκλοφορία των τρένων προς το αεροδρόμιο.
Βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.
Κανένα αεροπλάνο δεν προσγειώνεται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και οι πτήσεις εκτρέπονται στην Αμβέρσα. Τα αεροπλάνα κάνουν κύκλους πάνω από την πόλη της Λιέγης.

Το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει πως λίγο πριν τις εκρήξεις έπεσαν και πυροβολισμοί ενώ ακούστηκαν φωνές στα αραβικά.



Άλλα βελγικά μέσα αναφέρουν πως στους χώρους του αεροδρομίου βρέθηκαν κι άλλες βόμβες.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στο χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου Zaventem, η μία, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο τσεκ-ιν των American Airlines. Επικράτησε πανικός με ταξιδιώτες να τρέχουν να σωθούν ενώ τα παράθυρα του αεροδρομίου γίνονταν συντρίμμια και από το κτήριο έβγαινε πυκνός καπνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.