Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!! ΟΥ ΡΕ ΛΑΛΑΚΗ...

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΕΪΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!...


ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΕΪΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!
Εντονη κριτική δέχεται από αργά χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπολους από τους χρήστες του twitter, ύστερα απ’ όσα είπε για τους ανάπηρους ανθρώπους με αφορμή ένα σχόλιο που θέλησε να κάνει για τον Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Ο Λαζόπουλος στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» ξεκίνησε να αναφέρεται στα ομόλογα επί κυβέρνησης Καραμανλή, έφτασε στην εποχή του Βενιζέλου και τις συντάξεις για να καταλήξει στον Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια στο Ασφαλιστικό για το οποίο κατηγόρησε τους Γερμανούς. Εκεί ακριβώς αναφέρθηκε και στον Βόλφανγκ Σόιμπλε, του οποίου την αναπηρία χρησιμοποίησε για να επιχειρηματολογήσει για τις εμμονές του, τις οποίες υποστήριξε πως τον έχουν κυριεύσει.
Αμέσως το twitter πήρε «φωτιά» με σκληρά σχόλια και κριτική προς τον Λαζόπουλο.
www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.