Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ: ΝΕΥΡΟΠΙΕΣΗ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΠΑΦΙΛΗΣ...

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ sofokleousin.gr: Το εγκώμιο του Ιωάννη Μεταξά έπλεξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και αυτή ήταν η αφ...

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ sofokleousin.gr:
Το εγκώμιο του Ιωάννη Μεταξά έπλεξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και αυτή ήταν η αφορμή που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Παφίλης υπενθύμισε ότι ο δικτάτορας Μεταξάς παρέδωσε τους κομουνιστές στους Γερμανούς κατακτητές όταν οι πρώτοι του ζήτησαν να τους αποφυλακίσει για να τους πολεμήσουν.

Οι χρυσαυγίτες έγιναν έξαλλοι και όρθιοι καταφέρονταν κατά του κ. Παφίλη.

Ο ίδιος όμως συνέχισε στους ίδιους τόνους. «Κάτσε κάτω μωρέ. Βγάλτε τις κουκούλες. Ο λαός σας γνωρίζει και θα σας τσακίσει» προειδοποίησε ενώ καυτηρίασε και τις απόψεις τους περί ΝΑΤΟ.

Υπενθύμισε ότι ήταν το ΝΑΤΟ που στήριξε την δικτατορία αλλά και τον διαμελισμό της Κύπρου αλλά και ότι ήταν ο λατρεμένος των Χρυσαυγιτών αρχιδικτάτορας Παπαδόπουλος που συνεργαζοταν με τους Γερμανούς ναζιστές κατά την γερμανική κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.