Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ: ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...

Ανοιχτός θα είναι τα Σαββατοκύριακα πλέον ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα, ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών του ηλειακού λαού και ιδιαίτερα τ...

Ανοιχτός θα είναι τα Σαββατοκύριακα πλέον ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα, ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών του ηλειακού λαού και ιδιαίτερα των κατοίκων και των επαγγελματιών της Ανδρίτσαινας, της Φιγαλείας και των γύρω περιοχών.

Την περασμένη εβδομάδα υλοποιήθηκε η κάλυψη κενής οργανικής θέσης του κλάδου ΔΕ Φύλαξης−Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, με την πρόσληψη υπαλλήλου από τη λίστα των επιλαχόντων διοριστέων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2011, ύστερα από τη συνταξιοδότηση τού προκατόχου του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο νεοδιορισθείς υπάλληλος ξεκίνησε και επίσημα την εργασία του, κάτι που επέτρεψε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας να διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του ναού και τα Σαββατοκύριακα!

Έτσι, χθες και προχθές ο ναός λειτούργησε κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, σημειώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα παρότι ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.