Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Πολλοί γονείς θεωρούν φυσιολογικό να ανεβάζουν άκριτα στα social media φωτογραφίες των παιδιών τους ή των δικών τους μαζί με φίλους τους....



Πολλοί γονείς θεωρούν φυσιολογικό να ανεβάζουν άκριτα στα social media φωτογραφίες των παιδιών τους ή των δικών τους μαζί με φίλους τους. Κάποιοι καμαρώνουν για τα μικρά τους και θέλουν να το δείξουν δημόσια, κάποιοι άλλοι τις ποστάρουν για να τις δουν συγγενείς από το εξωτερικό κτλ.

Θεωρούν μάλιστα ότι είναι κάτι απόλυτα ασφαλές, έχοντας κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις ασφαλείας στο προφίλ τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Πρώτον, οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στα social media δημιουργούν ένα μόνιμο «ίχνος» του παιδιού στο διαδίκτυο, το οποίο θα το ακολουθεί για πάντα. Οποιοσδήποτε έχει χρόνο και όρεξη για έρευνα, μπορεί να ανατρέξει σε αυτές οποτεδήποτε το θελήσει. Προσπαθήστε λοιπόν να φανταστείτε πώς θα νιώσει το παιδί σας όταν, για παράδειγμα, μετά από αρκετά χρόνια κάποιος που δε συμπαθεί, ανακαλύψει στο διαδίκτυο φωτογραφίες του σε μικρή ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.