Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ: ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ...

Γυναίκα που μαστίζονταν από εφιάλτες της βάναυσης δολοφονίας της μητέρας της, κρεμάστηκε ενώ μιλούσε με βιντεοκλήση, με τον πρώην φίλο ...


Γυναίκα που μαστίζονταν από εφιάλτες της βάναυσης δολοφονίας της μητέρας της, κρεμάστηκε ενώ μιλούσε με βιντεοκλήση, με τον πρώην φίλο της, μια μέρα μετά τον χωρισμό τους.

Η 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Jordana Carr, βρέθηκε λίγο μετά την αυτοκτονία της, από την 17χρονη κόρη της, στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Λίγα λεπτά πριν αφαιρέσει τη ζωή της, ο σύντροφος της Carr, δήλωσε πως είδε μια θηλιά γύρω από το λαιμό της. Ο ίδιος δήλωσε πως του είπε, «Δεν θέλω να με βλέπεις, θέλω απλά να σου πω αντίο», αμέσως μετά έκλεισε τη συνομιλία και κάλεσε την αστυνομία, καθώς κατάλαβε ότι κάτι άσχημο επρόκειτο να συμβεί.

Μετά από έρευνες οι αρχές ανακάλυψαν ότι την ίδια μέρα, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά, όμως το περιστατικό είδε η κόρη της, η οποία την σταμάτησε, για να τη βρει λίγο αργότερα κρεμασμένη, επιστρέφοντας από τον πάνω όροφο του σπιτιού.

Τέλος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ήταν ψυχικά διαταραγμένη από τη μέρα που η μητέρα της δολοφονήθηκε από τον εραστή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.