Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ! ΤΗΝ... ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Δεν ξέρουμε πόσες χιλιάδες φορές θα πρέπει ακόμη να φωνάξουμε στους αρμόδιους και σε "εκείνους που πρέπει", να ξυπνήσουν γιατί ...

Δεν ξέρουμε πόσες χιλιάδες φορές θα πρέπει ακόμη να φωνάξουμε στους αρμόδιους και σε "εκείνους που πρέπει", να ξυπνήσουν γιατί υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος για την Θράκη ΜΑΣ, από την ανεξέλεγκτη δράση των τουρκόψυχων και των γνωστών πρακτορίσκων της τουρκικής προπαγάνδας μέσα στα έως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας. Για να καταλάβετε πόσο πολύ σοβαρά είναι τα πράγματα, διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε η περιβόητη "Συμβουλευτική επιτροπή τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης", που σήμερα θα τολμήσει να γιορτάσει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την... Πορεία Τουρκισμού:

"Εκδήλωση μνήμης θα τελεστεί για την ¨Ημέρα Κοινοτικής Αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης¨- 29 Ιανουαρίου 1988 που έγινε γνωστή στον κόσμο ως ¨Πορεία Τουρκισμού¨ και για την 29 Ιανουαρίου 1990-επέτειος του πογκρόμ.

Η τελετή μνήμης που θα τελεστεί από την Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή στο εντευκτήριο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB)
Σχετικά με το θέμα η Συμβουλευτική στην σχετική γραπτή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Επ΄ευκαιρία της επετείου της ¨Ημέρας Κοινοτικής Αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης- 29 Ιανουαρίου 1988¨και του ¨Πογκρόμ της 29 Ιανουαρίου 1990¨ όταν και συνέβησαν επιθέσεις σε βάρος της τουρκικής μειονότητας, οργανώνεται μια τελετή μνήμης.
Στην εκδήλωση μνήμης που θα τελεστεί στις 18:00 της 29/1/2016 στην αίθουσα της GTGB καλεσμένος είναι όλος ο λαός μας¨

Χώρος : GTGB
Ημερομηνία : 29 Ιανουαρίου 2016
Ώρα : 18:00"

Ξυπνάτε ντενεκέδες ξεγάνωτοι που νοιάζεστε μόνο για τους μισθούς και τις υπερωρίες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.