Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ... ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!!! ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ...

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε χθες το πρωί μεγάλο τμήμα της νότιας Ηλείας, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες και μικροπροβλήματα στην κυκλοφ...

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε χθες το πρωί μεγάλο τμήμα της νότιας Ηλείας, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες και μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας και σε επαρχιακούς δρόμους, καθώς και στον οικιστικό ιστό αρκετών κοινοτήτων.

Στο Ανεμοχώρι, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο κρότος από το χαλάζι ξύπνησε ακόμα κι όσους δεν είχαν σηκωθεί από το κρεβάτι και είχαν αφεθεί στη χαλαρότητα που αποπνέει το πρωινό της συνεφφιασμένης και βροχερής Κυριακής. Οι δρόμοι έγιναν λευκοί μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργώντας ένα διαφορετικό τοπίο, ασυνήθιστο και χαριτωμένο, το οποίο όμως εγκυμονούσε κινδύνους για την κυκλοφορία πολιτών και οχημάτων. Όπως δήλωσαν κάτοικοι στην εφ. “Πατρίς”, μέχρι να λιώσει εντελώς, απέφυγαν να διασχίσουν σε οδικά τμήματα με ιδιαίτερη κλίση.

Αυξημένο επίπεδο προσοχής και επαγρύπνησης απαιτούσε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, κυρίως στο τμήμα από τη διασταύρωση των Κρεστένωνέως το Κάτω Σαμικό, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, κάτοικος Σαμικού περνώντας από το σημείο εκείνη την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.