Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!! ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ;;;

Για την καθαριότητα των αστυνομικών Τμημάτων διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί, που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο τ...

Για την καθαριότητα των αστυνομικών Τμημάτων διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί, που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Γ.Α.Δ.Α.
Όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του Σώματος, τους τελευταίους έξι μήνες έχουν λήξει οι συμβάσεις των καθαριστριών που εργάζονται στα Τμήματα, με αποτέλεσμα οι χώροι εργασίας τους να κινδυνεύουν να γίνουν χωματερές.
Η εξασφάλιση των «αξιοπρεπών» συνθηκών υγιεινής στους χώρους εργασίας εξασφαλίζεται, όπως σημειώνουν, από τις προσπάθειες των αστυνομικών, που έχουν αναλάβει εκ περιτροπής να φροντίζουν τους χώρους.
Καταγγέλλουν δε ότι μόνο συγκεκριμένοι όροφοι της Κατεχάκη, διατηρούνται καθαροί, καθώς τους συντηρούν οι επτά μόνιμες καθαρίστριες του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.