Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ!!!

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανταποκρίθηκε στο μήνυμα του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg για το Ισλάμ, μέσω της επίσημ...

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανταποκρίθηκε στο μήνυμα του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg για το Ισλάμ, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, εκτιμώντας την έμφαση που δόθηκε στη διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και της τρομοκρατίας.

«Όπως πάντα δηλώνω στα social media, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης. Δολοφονικές οργανώσεις ασπάζονται το Ισλάμ για να αυτοεξυπηρετούν τους στόχους τους, σφάζοντας αθώους ανθρώπους καθημερινά, ιδιαίτερα μουσουλμάνους. Οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Χαλιφάτο, η Αλ Κάιντα, η Μπόκο Χαράμ, είναι πιόνια, που εξυπηρετούν σχέδια εναντίον του ισλαμικού κόσμου. Ένας τρομοκράτης δεν μπορεί να είναι μουσουλμάνος. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να είναι τρομοκράτης» έγραψε ο Ερντογάν στο Facebook.

Επίσης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πω πως εκτιμώ πολύ το μήνυμα του Mark Zuckerberg που επισημαίνει τη βαθιά διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και της τρομοκρατίας, δεδομένου ότι οι δύο αυτές έννοιες αναφέρονται συχνά στην ίδια πρόταση αυτές τις μέρες».

Ο Zuckerberg έγραψε χτες, στις 9 Δεκεμβρίου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, πως ήθελε να διαβεβαιώσει τους μουσουλμάνους ότι είναι καλοδεχούμενοι στο Facebook, λέγοντας: «Θα παλέψουμε για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά σας και να δημιουργήσουμε ένα ειρηνικό και ασφαλές περιβάλλον για σας».

Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.