Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΘΥΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΙΝΙΛΑ... «LEADERS NUMBER ONE» ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ LIMITED EDΙTION! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ!

Το νέο άρωμα εμπνέεται από τον Ρώσο πρόεδρο - Πωλείται έναντι 80 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό Τζένιφερ Λόπεζ, Λέιντι Γκάγκα, Μπρίτνεϊ Σπία...


Το νέο άρωμα εμπνέεται από τον Ρώσο πρόεδρο - Πωλείται έναντι 80 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό

Τζένιφερ Λόπεζ, Λέιντι Γκάγκα, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μπιγιόνσε, Βλαντιμίρ Πούτιν… Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Ρώσος πρόεδρος με τις διασημότητες του Χόλιγουντ και της αμερικανικής μουσικής σκηνής; Φαινομενικά καμία, ωστόσο, κάτι τους συνδέει και αυτό δεν είναι άλλο από ένα μπουκάλι… άρωμα.

Μπορεί οι παραπάνω κυρίες του θεάματος να έχουν κυκλοφορήσει άρωμα με την υπογραφή τους εδώ και καιρό, όμως, από σήμερα και ο «τσάρος» του Κρεμλίνου κυκλοφορεί σε μικρό μπουκαλάκι που αναδύει μεθυστικές μυρωδιές.

Το «Leaders Number One» πωλείται στα καταστήματα της Μόσχας έναντι περίπου 80 ευρώ και όπως αναγράφεται στο μαύρο μπουκάλι του «εμπνέεται από τον Βλάντιμιρ Πούτιν».

Το άρωμα μόνο για «τρυφερούς αλλά με πυγμή» άνδρες κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό των 2.000 τεμαχίων, ενώ η εταιρεία που το παράγει αναμένεται να «λανσάρει» και τη γυναικεία εκδοχή του τον ερχόμενο χρόνο.

Ο Λευκορώσος Βλάντισλαβ Ρεκούνοφ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το άρωμα, το περιέγραψε «ζεστό, πολυεπίπεδο και πλήρες».

Ρωσικά δημοσιεύματα που επικαλούνται δηλώσεις συνεργατών του Ρεκούνοφ, αναφέρουν πως η εταιρία που το παράγει έχει λάβει παραγγελίες από Κίνα και Γερμανία.

Βέβαια, δε λείπουν τα αρνητικά σχόλια πολλών που σε αντίθεση με την περιγραφή του αρώματος για «οσμή από πεύκα και έλατο», εκείνοι αυτό που οσμίζονται είναι… «πυρίτιδα, αίμα και πετρέλαιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.