Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΙΧ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το Ι.Χ. του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Ροδόπη πυρπόλησαν αναρχικοί, πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα αυτό να κατα...



Το Ι.Χ. του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Ροδόπη πυρπόλησαν αναρχικοί, πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι αναρχικοί, μέλη της οργάνωσης “Αναρχικός Πυρήνας για την Αποκατάσταση του Μαύρου” που ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης, τοποθέτησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (19 Δεκεμβρίου) αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Το Ι.Χ. ήταν σταθμευμένο σε συνοικιακή οδό της Κομοτηνής.

Για το συμβάν σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ τις φλόγες έσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής που κλήθηκε τότε στο σημείο. Οι Αρχές είχαν εντοπίσει δυο φιαλίδια βουτανίου κάτω από το όχημα, ενώ άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Από την πλευρά του οι αναρχικοί που ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό, κάνουν λόγο για “δράση που εντάσσεται στα πλαίσια του Μαύρου Δεκέμβρη”, τονίζοντας πως “η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον ιστορικό ρόλο της στηρίζοντας το κεφάλαιο και σαν γνήσιοι παρακρατικοί λειτουργώντας ως προέκταση των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους, με επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, στέκια, κοινωνικά κέντρα, μετανάστες και αντιφασίστες. Πάντα είναι ενάντια σε λαϊκές κινητοποιήσεις (χρυσωρυχεία – Ιερισσός).

Οι πολυεθνικές των οποίων τους εφοπλιστές στηρίζουνε ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και στον εξαναγκασμό ανθρώπων στον δρόμο της προσφυγιάς. Ακόμη και να είχαν ένα φιλολαϊκό προσωπείο πρέπει να κρίνονται με βάση τις ιδέες τους, τις άρρωστες ιδέες του νεοναζισμού οι οποίες μιλάνε για τη φτιαχτή φυλετική καθαρότητα, την καταστροφή της διαφορετικότητας, την προώθηση της ομοιομορφίας και του ολοκληρωτισμού.

Είναι αυτοί που θανάτωναν παιδιά με ειδικές ανάγκες και στείρωναν τις μανάδες τους. Για όσους ακόμα πιστεύουν πως είναι πατριώτες ας ανατρέξουν στην ιστορία να δουν πόσους νεκρούς είχε η Ελλάδα επί ναζισμού από σφαγές και ασιτία. Όσο για εμάς που δεν τρέφουμε αυταπάτες και μεγάλες ιδέες παραμένουμε Άπιστοι, Απάτριδοι και Αναρχικοί”.

Πηγή: xanthinea

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.