Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟ ΧΟΙΡΟ!!! ΚΑΛΕ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΗΛΟ...

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος τοποθετήθηκε επί των δηλώσεων του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη, μετά την κηδεία του συντρόφου του, Μη...


Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος τοποθετήθηκε επί των δηλώσεων του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη, μετά την κηδεία του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα.

Αυτή τη φορά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το παρακάτω:

«Προς αξύριστο χοίρο(ξέρει αυτός)

“Δεν γεννήθηκα για να μισώ αλλά για ν αγαπώ”(Αντιγόνη 523)

Ο Μηνάς που έφυγε ήταν ένας σεμνός άνθρωπος. Σκορπούσε απλόχερα αγάπη αλλά και μέτρο. Η γενιά του δεν έζησε την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας στη δημόσια συναναστροφή και στο δημόσιο λόγο.

Παρ όλ αυτά αγάπησε πολύ. Αγάπησε την τέχνη του και μας έκανε όλους καλύτερους με το να την αγαπήσουμε κι εμείς, τους αγάπησε όλους κι αγάπησε και τους συντρόφους του.

Ποτέ δεν έκρυψε την ομοφυλοφιλία του αλλά διάλεξε να ζει από τώρα σε μια κοινωνία που όλοι είμαστε καλύτεροι και δεν χρειάζεται ν απολογούμαστε για τον ερωτικό προσανατολισμό μας.

Στον σπαραγμό του πένθους ο σύντροφός του θεώρησε καλό ν αφήσει το παράπονο της αγάπης του και τη σκληρότητα του δικού μας κόσμου να ακουστεί και να καταγραφεί.

Ο κόσμος της αγάπης του Μηνά, της αγάπης τους ειν αυτός που θα κερδίσει.

(ΥΓ. …Μηνά όπου και να σαι πήρα το θάρρος να το γράψω αυτό γιατί ο Κ Γιάνναρης στην ταινία που σε είχε Υπουργό, έβαλε εμένα ως εκπρόσωπο Τύπου σου αν θυμάσαι, και γιαυτό σ αγαπώ διπλά.)»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.