Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Έκκληση σε φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να μείνουν στις αίθουσες και τα γραφεία τους και να κλειδώσουν τις πόρτες Νέος συναγ...



Έκκληση σε φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να μείνουν στις αίθουσες και τα γραφεία τους και να κλειδώσουν τις πόρτες

Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στις ΗΠΑ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόσωπο το οποίο οπλοφορεί αναφέρθηκε ότι τρέχει μέσα στα όρια της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Ιντιάνα-Πανεπιστημίου Περντιού στην Ιντιανάπολις.

Σε ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, απευθύνεται έκκληση στους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό να βρουν ασφαλές καταφύγιο.

Ακόμη, οι σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό προτρέπονται να βρουν ασφαλές καταφύγιο και να κλειδώσουν τις πόρτες εάν έχουν τη δυνατότητα, παραμένοντας εκεί μέχρι νεωτέρας.

Σημειώνεται πως ο νέος συναγερμός ήρθε λίγες μόνο ώρες έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε λόγω «ηλεκτρονικής απειλής» στο Λος Άντζελες και είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν περισσότερα από 1.000 σχολεία, αλλά και λίγες ημέρες μετά τη φονική επίθεση στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.