Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: ΕΦΥΓΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη, που βρισκόταν στην περιοχή του θεάτρου «Bataclan» λίγο πριν το αιματοκυλήσου...


Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη, που βρισκόταν στην περιοχή του θεάτρου «Bataclan» λίγο πριν το αιματοκυλήσουν οι τρομοκράτες!

«Μια - δυο ώρες πριν το μακελειό, βρίσκομαι 50 μέτρα απέναντι από το “Bataclan”, στα εγκαίνια μιας έκθεσης ζωγραφικής. Οκτώ και κάτι θα ήταν όταν ξεκίνησα με τα πόδια να γυρίσω στο σπίτι. Καθ’ οδόν, κάθισα στην ταράτσα ενός καφέ που ήταν γεμάτη, θα ήταν περίπου 11 όταν σηκώθηκα σιγά - σιγά και γύρισα σπίτι περνώντας τον ήσυχο Σηκουάνα», περιέγραψε, στο marymary, η ηθοποιός.

Όπως πρόσθεσε η ίδια, έμαθε για την τραγωδία μετά από τηλεφώνημα του πατέρα της, ο οποίος επικοινώνησε μαζί της για να μάθει αν είναι καλά: «την ώρα που έμπαινα στο σπίτι, χτυπούσε μανιασμένα το τηλέφωνο. Ήταν ο μπαμπάς μου από την Αθήνα, ανήσυχος, που πρώτος μου μίλησε για το μακελειό!».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Νάντια Μουρούζη -η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια- ζει πλέον μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά και τον γάμο της με τον πανεπιστημιακό Νίκο Λυμπέρη.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.