Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ. ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Η ΖΗΜΙΑ!

Επί επτά συναπτά έτη μείωνε την ένδειξη του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωνε με τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων ένας 55χρονος επιχει...



Επί επτά συναπτά έτη μείωνε την ένδειξη του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωνε με τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων ένας 55χρονος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης-Ευκαρπίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί μετέβησαν στο ξενοδοχείο του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου μαζί με τον νόμιμο εκπρόσωπο και τεχνικό συνεργείο, για έλεγχο.

Εκεί, διαπίστωσαν ότι είχαν τοποθετηθεί ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε καλωδιώσεις, ώστε να μειώνεται η καταγραφόμενη κατανάλωση ρεύματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία νομίμου εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με την οποία, ο 55χρονος προέβαινε από τον Νοέμβριο του 2008 σε ρευματοκλοπή στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ, η αξία της ηλεκτρικής ενέργειας που εκλάπη υπερβαίνει τις 470.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.