Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΓΛΕΚΑΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ! ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!

«Θα πρέπει όμως να φρεσκάρω τα γερμανικά μου», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε ομιλία στο Λονδίνο Μεγαλεπήβολα είναι τα σχ...



«Θα πρέπει όμως να φρεσκάρω τα γερμανικά μου», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε ομιλία στο Λονδίνο

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, όπως τα αποκάλυψε σε ομιλία του στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Business Insider.



«Θα ήθελα να είμαι ο καγκελάριος της Γερμανίας», απάντησε ο κ. Βαρουφάκης σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε χαριτολογώντας ότι θα πρέπει να… φρεσκάρει τα γερμανικά του.

Μάλιστα, έδειξε ότι είναι προετοιμασμένος για μία τέτοια θέση, καθώς όπως είπε αν αναλάμβανε ποτέ την ηγεσία της Γερμανίας θα έθετε σε εφαρμογή ένα πλάνο τεσσάρων σημείων για να ενισχυθεί η οικονομία της Ευρωζώνης.

Το πλάνο αυτό θα συμπεριλάμβανε, μεταξύ άλλων, ταμείο για τους άπορους με την στήριξη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ενίσχυση των επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια, τα startups και τις επιχειρήσεις του μέλλοντος.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το Business Insider ο κ. Βαρουφάκης χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, «αποκύημα της συλλογικής φαντασίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.