Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ... ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ... ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΓΡΗΓΟΡΑ»...!!

Ομηρος μέσα από το Bataclan έκανε απελπισμένη έκκληση για βοήθεια μέσω site κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι ακόμη μέσα στο Bataclan. 1ο...


Ομηρος μέσα από το Bataclan έκανε απελπισμένη έκκληση για βοήθεια μέσω site κοινωνικής δικτύωσης.
«Είμαι ακόμη μέσα στο Bataclan. 1ος όροφος. Βαριά τραυματισμένος. Υπάρχουν επιζώντες στο εσωτερικό. Σφάζουν όλο τον κόσμο, έναν προς έναν. Στον 1ο όροφο γρήγορα».

Πυροβολισμοί και στο εμπορικό κέντρο

Συγκλονισμένος παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις εξελίξεις στο Παρίσι, όπου δεκάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε σειρά επιθέσεων και άλλοι 100 κρατούνται όμηροι.

--------------

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ:  ΤΩΡΑ... ΨΟΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...!!! ΕΛΗΞΕ Η ΟΜΗΡΙΑ... ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...!!

----------------

Δημοσιογράφος του σταθμού Europe 1 βρισκόταν στο εσωτερικό του συναυλιακού κέντρου Bataclan όταν εισέβαλαν πολλοί ένοπλοι με Καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν τυφλά εναντίον του πλήθους.

Σύμφωνα με τον Julien Pearce, το μακελειό κράτησε δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Οι ένοπλοι δεν φορούσαν κουκούλες, ήταν νέοι και είχαν απόλυτο έλεγχο των κινήσεών τους.

Στο ίδιο κέντρο, που βρίσκεται στο 11ο διαμέρισμα, κρατούνταν 100 όμηροι, αλλά δημοσιογράφος της Λιμπερασιόν μεταδίδει ότι μικρές ομάδες ατόμων αρχίζουν να βγαίνουν.

Πυροβολισμοί ακούγονται τα τελευταία λεπτά και στο εμπορικό κέντρο Les Halles. Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ ο δήμος του Παρισιού καλεί τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η δήμαρχος Αν Ινταλγκό έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Bataclan.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.