Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ... ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ...

​Το ότι ο μοναχογιός της έχει κλειστεί σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος αποκάλυψε Ελληνίδα ηθοποιός, προσθέτοντας πως τον στήριξε στην απόφασή ...

​Το ότι ο μοναχογιός της έχει κλειστεί σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος αποκάλυψε Ελληνίδα ηθοποιός, προσθέτοντας πως τον στήριξε στην απόφασή του!

«O γιος μου δεν υπήρξε ποτέ ούτε παιδί της εκκλησίας, ούτε παπαδάκι. Η οικογένειά μας είναι τυπικά θρησκευόμενη οικογένεια, ούτε πολύ πάνω, ούτε πολύ κάτω. Αλλά αυτό είναι απόφαση ζωής, είναι βίωμα, πρέπει να μπεις στα παπούτσια του άλλου για να το καταλάβεις», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», η Γιάννα Σταυράκη.

Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός, που γνωρίσαμε από τον ρόλο της γιαγιάς στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λίτσα.com», χαίρεται με την απόφαση του παιδιού της, το οποίο συνέχισε τις σπουδές του μέσα από το μοναστήρι και συνέχισε: «από την εβηφεία του θυμάμαι ότι ψαχνότανε, φαινότανε ότι αυτό παιδί θα έκανε κάντι έξω από τα δεδομένα… Είχα την αγωνία να πετύχει! Οι γονείς νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, ακόμα και το να σχεδιάζουμε το μέλλον τους. Θέλουμε να βγάλουμε παιδιά – γλάρους Ιωνάθαν ή παιδιά ευνουχισμένα που τα χειραγωγούμε εμείς;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.