Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ!!!

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αχμέτ Νταβούτογλου συνομιλούσαν στην Άγκυρα για την ανάγκη προσέγγισης των δύο χωρών και τον...


Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αχμέτ Νταβούτογλου συνομιλούσαν στην Άγκυρα για την ανάγκη προσέγγισης των δύο χωρών και τον περιορισμό των προκλήσεων, η τουρκική αεροπορία συνέχισε την συνήθη τακτική της, με πέντε αεροσκάφη (τέσσερα ελικόπτερα και ένα ηλεκτρονικού πολέμου) να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία εντοπίστηκαν στο Νοτιανατολικό Αιγαίο, αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ενώ δεν υπήρξε κάποια εμπλοκή.

Η συγκυρία πάντως των σημερινών παραβιάσεων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς συνέπεσαν με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα και τις συνομιλίες που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το θέμα απασχόλησε τις συνομιλίες των δύο ανδρών, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να δηλώνει μετά την συνάντησή τους ότι πρέπει να συζητηθεί με πιο συγκεκριμένα στοιχεία, ενώ ο Νταβούτογλου απαντώντας δήλωσε σιβυλλικά ότι το θέμα των παραβιάσεων αφορά και την Τουρκία, αφήνοντας υπόνοιες ότι και ελληνικά αεροσκάφη παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.