Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΝΓΚ - ΒΙΝΤΕΟ-

Για όσους περίμεναν το τέλος της Γης χτυπημένο από κάποιον κρυφό μετεωρίτη κάποια από αυτές τις ημέρες, μάλλον θα απογοητευθούν από ...



Για όσους περίμεναν το τέλος της Γης χτυπημένο από κάποιον κρυφό μετεωρίτη κάποια από αυτές τις ημέρες, μάλλον θα απογοητευθούν από το βίντεο που δείχνει έναν πραγματικά μοναδικό φαινόμενο. Συνέβη στον ουρανό της Ταϊλάνδης και έγινε ιδιαίτερα ορατό πάνω από την πόλη της Μπανγκόνγκ, όπου στην κυριολεξία έκανε τη νύχτα μέρα με το έντονο φως του.



Πρόκειται προφανώς για έναν μετεωρίτη αρκετά μεγαλύτερου μεγέθους απ' ότι συνήθως, η καύση του οποίου στην ατμόσφαιρα κράτησε αρκετή ώρα περισσότερα από ένα τυπικό «πεφταστέρι» ενώ και η πορεία του στον ουρανό ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Όπως και να έχει το περιστατικό που καταγράφηκε τυχαία από κάμερα σε αυτοκίνητο δεν παύει να είναι εντυπωσιακό και εξαιρετικά σπάνιο. Και αρκετά ενθαρρυντικό στο ότι όχι μόνο δεν ήρθε το τέλος της Γης αλλά θα ζήσουμε πολλά χρόνια ακόμα για να απολαμβάνουμε τέτοιες εντυπωσιακές «παραστάσεις» της φύσης και του πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.