Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ... ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ 11ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...!!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τη συμμορία των ανήλικων τσιγγάνων που κλέβει και ληστεύει στην περιοχή της Λαμίας. Αυτή τη φορά, οι ανήλικοι...

Φθιώτιδα: Ανήλικοι τσιγγάνοι ξυλοκόπησαν 11χρονο μαθητή για ένα ευρώ!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τη συμμορία των ανήλικων τσιγγάνων που κλέβει και ληστεύει στην περιοχή της Λαμίας. Αυτή τη φορά, οι ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν έναν 11χρονο μαθητή, κοντά στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά για 1 ευρώ!

Το 11χρονο παιδί ήταν στην οδό Ομήρου, πίσω από το θέατρο, όπου λίγο μετά τις εννέα το βράδυ το σταμάτησαν οι τρεις ανήλικοι τσιγγάνοι, οι οποίοι είναι και αυτοί περίπου στην ίδια ηλικία. Οι τρεις τσιγγάνοι του ζήτησαν χρήματα και κινητό και όταν ο 11χρονος μαθητής είπε ότι δεν έχει, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές!

Τελικά του πήραν 1 ευρώ που είχε πάνω του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι. Το παιδί κάλεσε σε βοήθεια και ενημερωθηκε αμέσως η αστυνομία. Μισή ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν έναν από τους δράστες της ληστείας. Η αστυνομία αναζητά τους άλλους δυο της παρέας, που έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς επίσης και τους γονείς τους.

Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.