Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γ@ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΟ... ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...

Έκκληση προς τη ΓΓΑ να στηρίξει την προσπάθειά του προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του, με στόχο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς...

Έκκληση προς τη ΓΓΑ να στηρίξει την προσπάθειά του προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του, με στόχο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο απηύθυνε ο Σπύρος Λεμπέσης.
Ο 28χρονος Βοιωτός πρωταθλητής του ακοντισμού, που ήταν 7ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σε γραπτό μήνυμά του μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την απογοήτευσή του για την αντιμετώπισή του από την πολιτεία και ξεκαθαρίζει πως «εάν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν φιλοτιμηθεί η ΓΓΑ, κυρίως να κάνει κάτι, τότε θα αναγκαστώ να βάλω ένα τέλος στην αθλητική μου πορεία».
Να τι έγραψε ο Λεμπέσης:

«Φέτος διανύουμε μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά διότι το καλοκαίρι του 2016 θα έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία.
Οφείλω όμως να πω ότι για τη διάκριση που πέτυχα στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μου δόθηκε το ανάλογο πριμ, όπως και τίποτε άλλο.
Να θυμηθούμε, βέβαια, ότι κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, ε. Λοιπόν, εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να το παλέψω, αλλά οφείλω να δηλώσω ότι εάν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν φιλοτιμηθεί η ΓΓΑ κυρίως να κάνει κάτι, τότε θα αναγκαστώ να βάλω ένα τέλος στην αθλητική μου πορεία.
Δεν πάει άλλο αυτή η περιφρόνηση, να σε ξεπετάνε με ένα βραβείο, να σου χτυπάνε την πλάτη, να σου δίνουν υποσχέσεις και μετά να κάνουν τους χαζούς.
Εγώ για το ακόντιο έχω στερηθεί, έχω φορτωθεί χειρουργεία, απογοητεύσεις… Και όλα αυτά ξαφνικά να τα πετάξω στο καλάθι των αχρήστων; Έτσι φέρεται αυτή η χώρα στα παιδιά της; Αυτό είναι μεγάλη προδοσία...»

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.