Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...!! ΔΕΙΤΕ... ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ....!!!

Ως γνωστόν, οι γυναίκες υποβάλλονται σε υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στοΙσραήλ και βιώνουν την εμπειρία της ζωής σε ένα στρατόπεδο. ...



Ως γνωστόν, οι γυναίκες υποβάλλονται σε υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στοΙσραήλ και βιώνουν την εμπειρία της ζωής σε ένα στρατόπεδο.

Ενώ η πλειονότητα των γυναικών θα παραπονιόταν για το ενδεχόμενο υποχρεωτικής στράτευσης, η Mαρία Ντόμαρκ (Maria Domark) φαίνεται να το διασκεδάζει με την ψυχή της και το δείχνει. Αποφάσισε λοιπόν να μεταδώσει τη χαρά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες με, αλλά και χωρίς τη στρατιωτική ενδυμασία της.

Οι άντρες όχι μόνο του Ισραήλ, αλλά και ολόκληρης της υφηλίου δέχτηκαν μαζικά πυρά από την καυτή κοπέλα, που πολιόρκησε τους πάντες..και άντε να ξεφύγουν τώρα..ειδικά οι φαντάροι που υπηρετούν μαζί της.

Η σεξοβόμβα έριξε τα δίχτυα της και αναμένεται να «πιάσει πολλά ψάρια». Μην παραξενευτείτε για τα σκάνδαλα που πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Επίσης, μη σας φανεί περίεργο αν κάποιοι θελήσουν, μετά από τη βόμβα που έσκασε, να εφαρμόσουν νομοθεσία για υποχρεωτική στράτευση γυναικών και στην Ελλάδα.






.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.