Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΛΥΣΣΑΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ: ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ 12ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Νέα υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστές καθηγήτρια και ανήλικο μαθητή ταλανίζει το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ, επιφέροντας νέο πλήγμα...

Νέα υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστές καθηγήτρια και ανήλικο μαθητή ταλανίζει το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ, επιφέροντας νέο πλήγμα στην αξιοπιστία και στο επίπεδο ελέγχου των σχολικών συγκροτημάτων και της λειτουργίας τους. Αυτή τη φορά, η υπόθεση αφορά σχολείο στο Κονέκτικατ, όπου μία 28χρονη ειδική βοηθός καθηγητή, σύναψε σχέση με 12χρονο μαθητή της, με τον οποίο είχε σεξουαλικές σχέσεις για τρία χρόνια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και το πέντε μηνών βρέφος είναι κατά πάσα πιθανότητα του 15χρονου πλέον μαθητή!
Η 28χρονη Μικέλε Σουλτζίσκι εκμεταλλεύθηκε τον 12χρονο τότε μαθητή, με τον οποίο φέρεται να έκανε σεξ περισσότερες από είκοσι φορές, στη διάρκεια των τριών χρόνων που είχε σχέση μαζί του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 15χρονος πλέον μαθητής, πήρε μεταγραφή από το Chapel Elementary School του Στάρφορντ στο Κονέκτικατ. Ο ανήλικος μίλησε για την περιπέτειά του στους νέους του δασκάλους, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία, για να ξεδιπλωθεί η όλη ιστορία.
Ο 15χρονος μαθητής περιμένει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας, προκειμένου να μάθει αν η μόλις πέντε μηνών κόρη της 28χρονης καθηγήτριας είναι δικό του παιδί ή όχι, καθώς, όπως είπε στην αστυνομία, τις περισσότερες φορές έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Η Σουλτζίσκι αρχικά αρνήθηκε ότι τις κατηγορίες εναντίον της, αλλά τελικά παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ με τον ανήλικο, όταν παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές την Τετάρτη (14/10). Η 28χρονη καθηγήτρια αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, αυτή της σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικο και τον κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.