Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΖΙΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣE ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ!!!

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 το γραφείο τύπου της επαρχίας Δαμασκού της (ISIS) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες χρι...



Στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 το γραφείο τύπου της επαρχίας Δαμασκού της (ISIS) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες χριστιανούς της πόλης Al-Qaryaten στη Συρία στην επαρχία της Χομς να υπογράφουν ένα συμβόλαιο των Dhimma που προβλέπει από τον καθένα να καταβάλει τα λεγόμενα jizya ένα είδος φόρου.Παραάλληλα η ίδια σύμβαση προβλέπει το σεβασμό ορισμένων ισλαμικών κανόνων και την αποφυγή κάποιων δραστηριοτήτων.

Σε αντάλλαγμα το Ισλαμικό Κράτος στο άρθρο 10 του συμβολαίου που δημοσιοποιήθηκε από το τζιχαντιστικό forum της ISIS το Shumoukh Al-Islam η οργάνωση υπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία τους και δεν θα τους εξαναγκάσει να προσηλυτιστούν ούτε θα τους βλάψει. Το συμβόλαιο ορίζει ότι όποιος καταπατήσει τα άρθρα και τους όρους του συμβολαίου θα αντιμετωπιστεί ως ένας πολεμιστής.

Τα 11 άρθρα του ταπεινωτικού συμβολαίου:
Οι χριστιανοί απαγορεύεται να οικοδομήσουν εκκλησίες,μοναστήρια,ασκηταριά μέσα στην πόλη ή στα περίχωρα.
Δεν μπορούν να επιδείξουν το σταυρό ή κάποιο από τα βιβλία τους στους δρόμους ή στις μουσουλμανικές αγορές και δεν επιτρέπεται να έχουν μικροφωνικές εγκαταστάσεις με ενισχυτές κατά τη λατρεία ή την προσευχή.
Να μην υποβάλουν τους μουσουλμάνους στο να ακούν την απαγγελία των βιβλίων τους ή τον ήχο των καμπάνων τους οι οποίες οφείλουν να ηχούν μόνο στο εσωτερικό της εκκλησίας.
Απαγοερύεται να πραγματοποιήσουν επίθεση κατά της ISIS ή να δώσουν καταφύγιο σε πράκτορες και καταζητούμενους.Αν έλθει εν γνώσει τους συνομωσία κατά των μουσουλμάνων οφείλουν να την αναφέρουν.

5.Απαγορεύεται να τελούν τις τελετές τους δημόσια.
Οφείλουν να σέβονται τους μουσουλμάνους και να μην ασκούν κριτική στην θρησκεία τους.

7.Οι πλούσιοι χριστιανοί οφείλουν να πληρώνουν ετήσια jizya 4 χρυσά δηνάρια.Η μεσαία τάξη των χριστιανών να καταβάλει 2 δινάρια σε χρυσό και οι φτωχοί ένα.Οι χριστιανοί οφείλουν να δηλώνουν τα έσοδά τους και δύνανται να καταβάλουν το οφειλόμενο ποσό σε 2 δόσεις.
Απαγορεύεται η οπλοκατοχή εκ μέρους των χρσιταινών.

9.Απαγορεύεται ν΄ασκήσουν εμπορική ή επιχειρηματική δραστηριότητα στην οποία εμπλέκεται χοιρινό ή αλκοόλ με μουσουλμάνους ή στις μουσουλμανικές αγορές και δεν μπορούν να καταναλώνουν αλκοόλ δημόσια.
Επιτρέπεται να διατηρήσουν τα δικά τους κοιμητήρια.

11.Οφείλουν να σέβονται τον ενδυματολογικό κώδικα και τις εμπορικές ντιρεκτίβες της ISIS. (MEMRI 3/9/15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.