Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.... ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ DEBATE...!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ! Το άνευρο debate των πολιτικών αρχηγώ...


ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!
Το άνευρο debate των πολιτικών αρχηγών δεν έδειξε να γοητεύει τους τηλεθεατές και ειδικά τους νέους, αλλά από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο οι δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευτούν ενδεχομένως να δείξουν εάν κάποιος τελικά πολιτικός αρχηγός έκλεψε την παράσταση.

Πάντως, το κάθε κόμμα για τον αρχηγό του δηλώνει πως αποτιμά θετικά την παρουσία του, αλλά οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια γνώμη, καθώς οι νέοι 18 έως 24 ετών ήταν μόνο 83.000 που αποφάσισαν να δουν το debate, σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις.

Πάντως, ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Ρούλιας μιλώντας στο Mega δήλωσε πως η τακτική των πολιτικών αρχηγών ήταν τακτική Ρεχάγκελ 2004, δηλαδή προσέχουμε την άμυνα κι αν προκύψει ευκαιρία βγαίνουμε στην αντεπίθεση μήπως μπει γκολ.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο επικοινωνιολόγος Γρηγόρης Τσιμογιάννης δήλωσε πως δεν ήταν ο σταρ ο επικοινωνιακός που όλοι ξέρουμε χαρακτηρίζοντάς τον πως ήταν μάλλον αγχωμένος και λίγο εκνευρισμένος, λογικό φυσικά λόγω της νέας του ιδιότητας ως πρωθυπουργός.

Για τον Ε. Μεϊμαράκη ο επικοινωνιολόγος Ευτύχης Βαρδουλάκης σημειώνει στο Mega πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε κάποια καλλά σημεία αλλά στην προσπάθειά του να τα πει όλα, κάπου χάθηκε.

Για το επόμενο debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η διακομματική δεν κατέληξε σε τελικές αποφάσεις παρά μόνο στο ότι θα συμμετάσχουν τα ίδια κανάλια τα οποία και θα ορίσουν τους δημοσιογράφους που θα θέσουν τις ερωτήσεις στους κυρίους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο debate της Τετάρτης συμμετείχαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί: Mega, Ant1, Alpha, Star, ΣΚΑΙ και Etv.

Επίσης, αποφασίσθηκε ότι θα γίνουν δυο διαλλείμματα αλλά μένει να αποφασιστεί αν:

- οι δυο πολιτικοί αρχηγοί θα είναι καθιστοί ή όρθιοι
- ποιές θα είναι οι θεματικές ενότητες
- ποιά θα είναι η διάρκεια του debate

Αυτά θα αποφασιστούν σε νέα συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες και στα δυο κομματικά επιτελεία κοινή εκτίμηση είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα του debate της Τετάρτης δεν άρεσε σε κανέναν. Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι τους όρους της διεξαγωγής πάλι η διακομματική τους είχε αποφασίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.