Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΡΕ....!!! ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ»...!!!

Ο Φώτης Κατσικάρης έκανε έναν μίνι απολογισμό της πρώτης φάσης του Eurobasket 2015 και κατέστησε σαφές πως όλα είναι διαφορετικά στα νοκ ...


Ο Φώτης Κατσικάρης έκανε έναν μίνι απολογισμό της πρώτης φάσης του Eurobasket 2015 και κατέστησε σαφές πως όλα είναι διαφορετικά στα νοκ άουτ παιχνίδια. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Εθνικής Ελλάδας τόνισε πως η "γαλανόλευκη" θα είναι έτοιμη για τις νέες προκλήσεις.

"Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε man to man. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στον βαθμό που θέλαμε", δήλωσε αρχικά ο Κατσικάρης και πρόσθεσε για το Βέλγιο:

"Έχουν τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.