Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ...

Η οικογένειά της πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου εδώ και πολλές δεκαετίες. Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο για πράξεις και αποφά...


Η οικογένειά της πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου εδώ και πολλές δεκαετίες. Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο για πράξεις και αποφάσεις του πατέρα της, αλλά η εμπειρία που έζησε το βράδυ της Τετάρτης στο Κολωνάκι θα τη στιγματίσει για όλη της τη ζωή. Η Στεφανία Σιούφα, κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα, πρωταγωνίστησε άθελά της σε ένα τροχαίο που εξελίχθηκε σε τραγωδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη στάθμευσε το αυτοκίνητό της στην οδό Σκουφά, ωστόσο δεν πρόσεξε όταν άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα ένας οδηγός μηχανής, υπήκοος Βουλγαρίας, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, να πέσει πάνω στο Ι.Χ. και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η νεαρή κοπέλα έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άθελά της χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν την κόρη του πρώην υπουργού. Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.
Η έντονη πολιτική δράση του πατέρα της και ορισμένες αποφάσεις του έφεραν σε δύσκολη θέση τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, που πριν από επτά χρόνια βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με τη μονιμοποίησή της στη Βουλή αλλά και την έμπνευση του Δημήτρη Σιούφα να την απεικονίσει μαζί του σε τοιχογραφία εντός του ιστορικού κτιρίου του Κοινοβουλίου, την εποχή της προεδρίας του σε αυτό.

http://nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.