Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΦΟΒΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΝΑΒΑΤΗΣ

Άγιο είχε ο αναβάτης Max Anstie ο οποίος στα καλά καθούμενα δέχτηκε την... από αέρος «επίθεση» ενός άλλου αγωνιζόμενου χωρίς ευτυχώς σημαν...



Άγιο είχε ο αναβάτης Max Anstie ο οποίος στα καλά καθούμενα δέχτηκε την... από αέρος «επίθεση» ενός άλλου αγωνιζόμενου χωρίς ευτυχώς σημαντικές επιπτώσεις

Ένα από τα πιο παράξενα ατυχήματα που έχουμε δει σε αγώνα μοτοσικλέτας, έγινε στα προκριματικά του Αγώνα Μοτοκρός των Εθνών που γίνεται στο Ernee στην Γαλλία. Εκεί ο αυστριακός αναβάτης Pascal Rauchenecker έρχεται με τέρμα γκάζι και μην βλέποντας τι ακολουθεί μετά το άλμα πέφτει επάνω σε έναν άλλον αναβάτη.



Ο ατυχής μοτοσικλετιστής που δέχτηκε τον ουρανοκατέβατο ανταγωνιστή του στο κεφάλι είναι ο Άγγλος Μax Anstie, που χωρίς να καταλάβει τι είχε γίνει, βρέθηκε στο έδαφος, χτυπημένος από τον... μηχανής τρελό.

Παρά το φοβερό χτύπημα που φαίνεται στο βίντεο, ο Άγγλος μοτοσικλετιστής έχασε για λίγο τις αισθήσεις του (κυρίως από το σοκ της σύγκρουσης) ενώ όταν τελικά συνήλθε διαπιστώθηκε ότι είχε μόνο  μερικά κατάγματα σε κάποια οστά στην περιοχή του ώμου του.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.