Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΣΙΣΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ... ΦΗΜΕΣ! ΦΗΜΕΣ!

Πλήθος πειστήρια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, Πλήθος πειστήρια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Α...


Πλήθος πειστήρια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών,

Πλήθος πειστήρια ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας, του Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνου στις τρεις διαφορετικές χασισοφυτείες που εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους , έξω από δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου!






Όλα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών. Κατά την επιχείρηση εξερεύνησης, κατασχέθηκαν συνολικά 150 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων που βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης διενεργούν προανάκριση και συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για να εξακριβώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις τρεις φυτείες και αν τις καλλιεργούσαν τα ίδια πρόσωπα ή κάθε μια χασισοφυτεία ήταν «έργο» διαφορετικού καλλιεργητή.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.