Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ: 8 ΔΙΚΥΚΛΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών και ενός Έλληνα. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οκτώ...


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών και ενός Έλληνα. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οκτώ περιπτώσεις κλοπών δικύκλων από την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της.
Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Αλβανών, ηλικίας 17 και 16 ετών και σε βάρος ενός 19χρονου Έλληνα, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως εξακριβώθηκε, από το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους έως και την προηγούμενη εβδομάδα,
ο 16χρονος με τον 19χρονο, είτε μαζί, είτε μόνος του ο καθένας,
εκλεψαν συνολικά οκτώ δίκυκλα (έξι μοτοσικλέτες και δύο μοτοποδήλατα) από την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 17χρονος Αλβανός αγόρασε δύο δίκυκλα που έκλεψαν οι συνεργοί του και στη συνέχεια προχώρησε σε ανταλλαγή τους.

Σημειώνεται ότι επτά από τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.