Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 60ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ»

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, όμως η Yasmina Rossi καταφέρνει να παραμένει ενεργή στο επάγγελμα του μόντελινγκ, εξα...



Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, όμως η Yasmina Rossi καταφέρνει να παραμένει ενεργή στο επάγγελμα του μόντελινγκ, εξασφαλίζοντας μάλιστα συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες που θα ζήλευαν πολύ νεότερές της στον χώρο.
Το άκρως επιτυχημένο μοντέλο που εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια της γνωστής φίρμας Marks & Spencer κατάγεται από τη Γαλλία αλλά ζει πλέον μόνιμα στο Μαλιμπού. Η 59χρονη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της λίγο πριν κλείσει τα 30, ηλικία στην οποία τα περισσότερα μοντέλα «βγαίνουν στη σύνταξη» στις μέρες μας. Η απίστευτα όμορφη γιαγιά (έχει δύο μικρά εγγόνια) αποκάλυψε στους Sunday Times ότι σήμερα είναι πολύ πιο ικανοποιημένη από την εμφάνισή της απ' ό,τι παλιότερα. Και αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού φαίνεται πως γίνεται ομορφότερη με το πέρασμα του χρόνου. Όσο δε για το «μυστικό» της που τη βοηθά να παραμένει γοητευτική στα 60, η Yasmina δεν διστάζει να το μοιραστεί με όλους: «Το μόνο που έκανα πάντα ήταν να τρώω βιολογικά τρόφιμα, προτού γίνουν τρέντι. Επίσης, τρίβω το σώμα μου μία φορά την εβδομάδα με ένα scrub που αποτελείται από ελαιόλαδο και ψιλή ζάχαρη. Τέλος, φροντίζω να τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα και κρέατα και ψάρια οργανικής εκτροφής», είπε στην εφημερίδα η γκριζομάλλα καλλονή.





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.