Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ;;; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015!!!

Χωρίς περιπολικό έχει μείνει το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας από το τέλος Αυγούστου, καθώς και το τελευταίο όχημα που είχε… παρέδωσε το π...

Χωρίς περιπολικό έχει μείνει το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας από το τέλος Αυγούστου, καθώς και το τελευταίο όχημα που είχε… παρέδωσε το πνεύμα του.

Αν και το συγκεκριμένο τμήμα εποπτεύει μια πολύ μεγάλη πληθυσμιακά και γεωγραφικά περιοχή, όπως η Δ.Ε. Κυπαρισσίας, η Δ.Ε. Αυλώνας, η Δ.Ε. Αετού και η Δ.Κ. Τριπύλης, αυτή την στιγμή έχει μείνει χωρίς περιπολικό και έχει στη διάθεσή της μόνο ένα συμβατικό όχημα το οποίο χρησιμοποιεί για όλες τις ανάγκες του.

Το πρόβλημα είναι έντονο, αν αναλογιστεί κανείς τις ανάγκες που έχει η περιοχή για αστυνόμευση και τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο τμήμα πάντως δεν είναι καινούργιο, καθώς πάντα είχε προβλήματα με οχήματα.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι το συστεγαζόμενο Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας μόλις πριν λίγες μέρες παρέλαβε 3 ολοκαίνουργια περιπολικά και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παραλάβει άλλα 3 οχήματα, καθώς και μηχανές. Προφανώς και χρειάζεται καλύτερη οργάνωση από την ηγεσία της Αστυνομίας και το υπουργείο στην κατανομή των οχημάτων, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους φαινόμενα.

www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.