Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΖΩΗ: ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΜΟΝΑΧΙΑ ΤΗΣ!!!

Την εκ νέου -και για τρίτη φορά- σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, προκειμένου να εξεταστεί ο Γιάννης Στουρνάρας γ...

Την εκ νέου -και για τρίτη φορά- σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, προκειμένου να εξεταστεί ο Γιάννης Στουρνάρας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, σήμερα στις 5 το απόγευμα, με παράλληλη γνωστοποίηση της απόφασης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την άρνηση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος να παραστεί στην χθεσινή συνεδρίαση, καθώς και την απουσία μελών ολων των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή. Η κ. Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι είναι εφικτή η βίαιη προσαγωγή του κ. Στουρνάρα αν υπάρχει απαρτία, ενώ εξαπέλυσε νέα σφοδρότατη επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατιας και τον πρωθυπουργό.

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για πλήρη παράδοση στη μνημονιακή απολυταρχία αφήνοντας αιχμές για ευνοϊκή μεταχείριση του Γιάννη Στουρνάρα ώστε να σκεπαστεί το σκάνδαλο της Siemens, ενώ εξέφρασε την βαθιά της -όπως είπε- απογοήτευση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί συνέπραξε, ώστε να προωθήσει τα μνημόνια. Τον χαρακτήρισε ακόμη δυστροπούντα, γιατί δεν αποστέλλει τα πρακτικά της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών.

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία της ότι όταν αποστέλλονταν οι κλήσεις για τον κ Στουρνάρα στη βουλή, σε τυχαία συνάντησή της με τον κ. Φλαμπουράρη στο διάδρομο πρωθυπουργικής πτέρυγας, της είπε "μην τον ζορίζεις".

Εν τω μεταξύ, από το βήμα της ίδιας συνεδρίασης στην οποία παρέστησαν μόνο 3 μελη της Λαϊκής Ενότητας, η Ραχήλ Μακρή ενέπλεξε τον γιο του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σκάνδαλο εξοπλιστικών προγραμμάτων, τονίζοντας ότι έχει καταθέσει σχετική ερώτηση από τον Απρίλιο του 2014 χωρίς να έχει πάρει απάντηση.
Αναφερόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι δεν στάθηκε αξιος των προσδοκιών της ψήφου που του έδωσε και ότι είχε ενστάσεις για το πρόσωπο του που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.