Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

Η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει σχεδιαστεί και ήδη υλοποιείται, ήταν το θέμα στο οποίο στάθηκε ιδιαιτέρως ο νέος υπηρεσι...



Η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει σχεδιαστεί και ήδη υλοποιείται, ήταν το θέμα στο οποίο στάθηκε ιδιαιτέρως ο νέος υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος (Ι) ε.α. Γιάννης Γιάγκος στη διάρκεια της σημερινής, απογευματινής τελετής παραδόσεως-παραλαβής καθηκόντων από τον πρώην πλέον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Ο τελευταίος στον δικό του απολογισμό της επτάμηνης υπουργίας του σημείωσε με έμφαση ότι «ηγήθηκε των καλύτερων Ενόπλων Δυνάμεων της Συμμαχίας», ότι «ακολούθησε πολιτική ανοικτών θυρών» και ότι έκανε «σειρά τομών» στις Ένοπλες Δυνάμεις παρά την κρίση.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε κατά το στρατιωτικό πρωτόκολλο και τυπικό, αποχώρησαν επίσης τόσο ο ευρισκόμενος μόλις μερικές εβδομάδες στο αξίωμά του αυτό Αναπληρωτής ΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, όσο και ο Υφυπουργός Νίκος Τόσκας, παραβρέθηκαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος και αυτός αποχωρεί από το σημερινό του αξίωμα σε μερικές εβδομάδες, ο επιλεγείς διάδοχός του και νυν Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΘΑ.

Λ.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.