Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΤΟΥ 'ΚΑΝΕ ΤΟΥ Κ@ΡΓΙΟΛΗ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ!!!

Ένας πατέρας δεν άντεξε μπροστά στη θέα του δολοφόνου της κόρης του και του επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το π...

Ένας πατέρας δεν άντεξε μπροστά στη θέα του δολοφόνου της κόρης του και του επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο του Ντιτρόιτ, καθώς ο Dwayne Smith προσερχόταν να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Μόλις είδε τον Clifford Thomas, ο οποίος δολοφόνησε το 3χρονο κοριτσάκι με συνεργό τη μητέρα του παιδιού Jasmine Gordon, όρμησε πάνω του. Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο άνδρες και τον πατέρα να φωνάζει και να προσπαθεί να φτάσει στο δράστη.

Η μητέρα του παιδιού και συνεργός στη δολοφονία έκλαιγε και φώναζε. Thomas και Gordon καταδικάστηκαν για τη δολοφονία στις αρχές του μήνα και περίμεναν την ανακοίνωση της ποινής. Η συνεδρίαση διακόπηκε και δεν επιτράπηκε στον πατέρα, να επιστρέψει στην αίθουσα ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

"Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες για όσους ενεπλάκησαν στο περιστατικό, καθώς ο δικαστής αρνήθηκε να διατάξει την κράτηση του κ. Smith", δήλωσε εκπρόσωπος γραφείου του τοπικού σερίφη.

Η Gordon καταδικάστηκε σε 7 έως15 χρόνια για δολοφονία εξ αμελείας (το παιδί έφερε σοβαρά τραύματα) και 14-25 χρόνια για κακοποίηση ανηλίκου. Ο Thomas καταδικάστηκε σε 6 έως15 χρόνια για φόνο εξ αμελείας και 1 έως 2 χρόνια για αντίσταση κατά της αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.