Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΡΩΣΙΑ ΝΑ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ... ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΜΕ 67 - 62

Η Εθνική Ανδρών σημείωσε την 7η νίκη της σε 9 φιλικά προετοιμασίας. Επικράτησε της Λιθουανίας με 67-62 και πλέον στρέφεται στο εναρκτήρ...


Η Εθνική Ανδρών σημείωσε την 7η νίκη της σε 9 φιλικά προετοιμασίας. Επικράτησε της Λιθουανίας με 67-62 και πλέον στρέφεται στο εναρκτήριο ματς του Eurobasket με τα Σκόπια (5/9). 28-45 τα ριμπάουντ για τη "Lietuva"!

Η Εθνική δεν έπιασε το πικ της απόδοσης της απέναντι στη Λιθουανία. Αντίθετα, αντιμετώπισε προβλήματα από τα ριμπάουντ της "Lietuva" (28-45) όμως επικράτησε με 67-62 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Έτσι η Ελλάδα έφτασε τις επτά νίκες σε εννιά φιλικά προετοιμασίας και πλέον στρέφεται στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την εναρκτήρια αναμέτρηση του Eurobasket με τα Σκόπια (5/9), στο Ζάγκρεμπ.

Το ματς με τη Λιθουανία ήταν το τρίτο της Εθνικής Ανδρών στο Διεθνές Τουρνουά "Ακρόπολις" και, συγχρόνως, η τρίτη ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια διαφορετική "σχολή"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.