Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» - ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 - ΑΡ.Φ. 715 (1513)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου.

Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:


ΧΟΝΓΚ ΚΟΓΚ ΤΗΣ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΕΒ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΞΥΠΝΑΤΕ: ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ... ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!! 

“Δι' ημάς τους Έλληνες, το πρόβλημα δεν είναι πώς θα μείνωμεν εις τον κοινοβουλευτισμόν, αλλά διά ποίας θύρας θα εξέλθωμεν εξ αυτού”! Να τι έλεγε ο Μεταξάς που θεωρούσε πληγή της Πατρίδας τον κοινοβουλευτισμό!

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ “ΧΙΛΙΑ” ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ... ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ....

ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ!

Απλήρωτοι οι Εκπαιδευτικοί στα Ελληνικά Σχολεία Όμηρος επί... 5 μήνες! 

ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ''ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ''...

10 Αυγούστου 1903: Η καταστροφή του Κρουσόβου ξεσηκώνει τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.