Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ 16ΧΡΟΝΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....!!!

Οι εικόνες είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικές. Είναι ανατριχιαστικές. Είναι η στιγμή που η οικογένεια μιας 16χρονης εγκύου από τη...


Οι εικόνες είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικές. Είναι ανατριχιαστικές. Είναι η στιγμή που η οικογένεια μιας 16χρονης εγκύου από την Ονδρούρα σπάει τον τάφο της γιατί συνειδητοποιεί πως την έχουν θάψει ζωντανή!

Μια ανείπωτη τραγωδία. Συνέβη στην Ονδούρα όταν οι συγγενείς ενός 16χρονου κοριτσιού την άκουσαν να φωνάζει βοήθεια μέσα από το φέρετρό της!

Η Neysi Perez ήταν 16 ετών και τριών μηνών έγκυος. Κατέρρευσε ένα βράδυ όταν σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Δεν αποκλείεται, είπαν, να κατέρρευσε γιατί έπαθε πανικό όταν άκουσε πυροβολισμούς.






Όταν όμως έβγαλε αφρούς από το στόμα της, οι θρησκόληπτοι γονείς της κάλεσαν τον παπά γιατί πίστεψαν πως η κόρη τους είναι καταληφθεί από το Κακό! Ο παπάς επιχείρησε να της κάνει εξορκισμό μέχρι που το κορίτσι έμεινε αναίσθητο και χωρίς σφιγμό!

Αμέσως τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και τρεις ώρες μετά οι γιατροί ανακοίνωσαν το θάνατό της.
Την έθαψαν με το νυφικό της. Το ίδιο που είχε φορέσει λίγο καιρό πριν για να παντρευτεί.






Μια μέρα την κηδεία της, ο άνδρας της Rudy Gonzales βρέθηκε στο νεκροταφείο για να επισκεφτεί τον τάφο της όταν άκουσε χτυπήματα και μουγκρητά μέσα από το φέρετρό της! "Έβαλα το χέρι μου στον τάφο και μπορούσα να ακούσω φωνές, χτυπήματα, μέχρι που άκουσα και τη φωνή της. Φώναζε για βοήθεια" είπε ο Rudy Gonzales.

Αμέσως φώναξε σε βοήθεια. Έσπασαν τον τάφο και με το φέρετρο την έβαλαν την καρότσα ενός φορτηγού και τη μετέφεραν στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 16χρονη κοπέλα ήταν κλινικά νεκρή.



Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.