Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΛΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ! ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ!

Το σπίτι αυτό το «ερωτεύτηκε» με την πρώτη ματιά πριν από τέσσερα χρόνια. Σε σημείο φιλέτο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη θάλασσα, αυτό ε...


Το σπίτι αυτό το «ερωτεύτηκε» με την πρώτη ματιά πριν από τέσσερα χρόνια. Σε σημείο φιλέτο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη θάλασσα, αυτό είναι το ησυχαστήριο της Βάνας Μπάρμπα, και είναι φτιαγμένο και διακοσμημένο με πολύ αγάπη,μεράκι και αντικείμενα αξίας.

Η δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την διώροφη μεζονέτα της στο ΟΚ, και έδειξε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, τα ενδότερα του σπιτιού της.

Στο ισόγειο βρίσκονται το σαλόνι και η κουζίνα, ενώ η εσωτερική σκάλα (υπάρχει και ασανσέρ) οδηγεί στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες της ίδιας και της κόρης της Φαίδρας, αλλά και το γραφείο της.

Η διακόσμηση είναι σε κλασσικό στιλ, ενώ όλα τα έπιπλα είναι σε γήινες αποχρώσεις.























1 σχόλιο

  1. η βανα το μαγαζακι το εχει επανω της οι μπιζνες με τον ξεμωραμενο πορνογερο χουν καρλος πηγαν καλα τι να πει κανεις το μουνι δεν ειναι αρνι να το δεσεις στο παχνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.