Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒOΗΘΗΣΩ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΟΥΣ" ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...

Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει την επτάχρονη μικρούλα, που στραγγάλισε ο πατέρας της Συγκλονίζει το δράμα...


Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που προσπάθησε να σώσει την επτάχρονη μικρούλα, που στραγγάλισε ο πατέρας της

Συγκλονίζει το δράμα που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας πατέρας στραγγάλισε το ίδιο του το παιδί, ηλικίας μόλις επτά ετών, μέσα στο σπίτι τους.






Η κυρία Victoria Vujisic, νοσηλεύτρια και οδοντίατρος, ζει στην περιοχή και ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να βοηθήσουν και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, όταν άκουσε τις φωνές των γειτόνων.

«Προσπάθησα να δώσω τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι, το οποίο ήταν αναίσθητο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δεν είχε παλμούς. Μετά από λίγο κατέφθασαν και οι γιατροί του ΕΚΑΒ και επί δυόμιση ώρες κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουμε στη ζωή, αλλά ήταν αδύνατον. Το παιδί είχε εμφανείς μελανιές στο λαιμό και άλλα σημάδια στο πρόσωπο. Ο πατέρας βρισκόταν την ώρα εκείνη στο σπίτι, αλλά όχι στο δωμάτιο του παιδιού. Παρότι λόγω επαγγέλματος έχω συναντήσει και αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις, η εικόνα του μικρού παιδιού θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου», λέει μιλώντας στο protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.