Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ: ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ... ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

Οι κληρικοί του Ισλαμικού Κράτους απαγόρευσαν την εκτροφή περιστεριών, ισχυριζόμενοι ότι οι γυναίκες που θα ανεβαίνουν στις στέγες για να...

Οι κληρικοί του Ισλαμικού Κράτους απαγόρευσαν την εκτροφή περιστεριών, ισχυριζόμενοι ότι οι γυναίκες που θα ανεβαίνουν στις στέγες για να τα ταϊσουν, θα αποσπούν την προσοχή των αντρών και θα σκανδαλίζουν, γράφει η Telegraph.

Το τελεσίγραφο εκδόθηκε από τους εξτρεμιστές στην επαρχία Euphrates, που εκτείνεται από την επαρχία Anbar στο Ιράκ μέχρι το Deir ez Zour στη Συρία.

«Όλοι οι εκτροφείς περιστεριών στις στέγες των σπιτιών πρέπει να το σταματήσουν αυτό εντός μιας εβδομάδας από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας δήλωσης», αναφέρεται σε ένα από τα φυλλάδια, που έχουν τη μαύρη σημαία και το λογότυπο της ISIS. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται είτε με πρόστιμο, με μαστίγωμα ή με φυλάκιση.

Σύμφωνα και με άλλα διεθνή μέσα, ένας επιπλέον λόγος απαγόρευσης των συγκεκριμένων πτηνών, είναι ότι «η θέαση των γεννητικών οργάνων των πουλιών που πετούν πάνω από τα κεφάλια, είναι προσβλητικό για το Ισλάμ», αναφέρει η Russian Today και το Business Insider.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.