Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MEΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!! ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ: ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

Συγγενείς και φίλοι του θύματος είχαν συγκεντρωθεί και τον αποδοκίμασαν, ενώ στη συνέχεια όταν οι αστυνομικοί οδηγούσαν τον δράστη στον...


Συγγενείς και φίλοι του θύματος είχαν συγκεντρωθεί και τον αποδοκίμασαν, ενώ στη συνέχεια όταν οι αστυνομικοί οδηγούσαν τον δράστη στον ανακριτή, ένας άνδρας όρμηξε και προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν και του πέρασαν χειροπέδες. Λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο τσιγγάνος παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο Ρομά παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην Αγία Βαρβάρα δύο Ρομά "αντίπαλης" οικογένειας. Ο 49χρον εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Ο δράστης έφυγε από το σημείο αλλά προκλήθηκαν συμπλοκές μεταξύ συγγενών, που συνεχίζονταν μέχρι και χθες το απόγευμα.


ΦΩΤΟ NEWSITΠερίπου 150 Ρομά, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του νεκρού έβαλαν φωτιά στο κατάστημα του δράστη, στην οδό Στέφανου Σαράφη 31 και στην συνέχεια, στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του.

Αύριο, Τρίτη, θα γίνει και η κηδεία του θύματος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω της βεντέτας, ενώ ο δράστης θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.


ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSITΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.