Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩ...


ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΚΛΒΙΣΟΥΝ... 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΡΥΘΜΗ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΣΗΚΩΣΕ" ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Τα μνημονιακά τάγματα εφόδου του Σύριζα με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά πολίτες στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν το Δημαρχείο Διμηνίου στον Βόλο.

Ποινικές ευθύνες για σωρεία κακουργημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, φέρει ο τοπικός Σύριζα, που εδώ και εβδομάδες καλούσε εγκληματικά αναρχικά στοιχεία, να διαλύσουν τη νόμιμη συγκέντρωση μας, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, που παρείχε απόλυτη κάλυψη στους κρανοφόρους εγκληματίες.
Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο μνημονιακό καθεστώς της ακραίας ανθελληνικής αριστεράς θα συνεχιστεί και και θα κλιμακωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.